Ανδαλουσία: Στον ρυθμό του ισπανικού νότου
8 ημέρες – Αναχώρηση: 13/10
Σεβίλλη – Κόρδοβα – Γρανάδα – Σετένιλ ντε λας Μποδέγας – Ρόντα – Μάλαγα – Γιβραλτάρ – Χερέθ ντε λα Φροντέρα – Κάντιθ – Σεβίλλη
Η Ανδαλουσία αποκαλύπτεται μέσα από μια διαδρομή που ενώνει ιστορικές πόλεις, ατλαντικές ακτές, λευκά χωριά και μεσογειακά τοπία. Σε 8 ημέρες, το πρόγραμμα ξεκινά και ολοκληρώνεται στη Σεβίλλη, περνώντας από Κόρδοβα, Γρανάδα, Σετένιλ ντε λας Μποδέγας, Ρόντα, Μάλαγα, Γιβραλτάρ, Χερέθ και Κάντιθ.
Η πρώτη ουσιαστική γνωριμία με την περιοχή γίνεται στη Σεβίλλη, με την Plaza de España, το Πάρκο María Luisa, τη Santa Cruz, το Real Alcázar, το Archivo de Indias και τον Καθεδρικό Ναό. Η παραμονή στην πόλη δίνει χρόνο για να γνωρίσετε περισσότερο την ατμόσφαιρά της, με δυνατότητα για βόλτα δίπλα στον Γουαδαλκιβίρ, tapas και προαιρετική βραδιά φλαμένκο.
Από τη Σεβίλλη στην Κόρδοβα και τη Γρανάδα
Η διαδρομή συνεχίζεται προς την Κόρδοβα, όπου η Mezquita-Catedral και τα στενά της Judería αποτυπώνουν τις διαφορετικές ιστορικές επιρροές της πόλης.
Στη Γρανάδα, το επίκεντρο είναι η Αλάμπρα και οι κήποι Generalife, ενώ η περιήγηση συνεχίζεται στο ιστορικό κέντρο, στην Plaza Nueva και στις όχθες του Darro. Προαιρετικά, η βραδινή βόλτα στο Albaicín και το Sacromonte προσθέτει μια διαφορετική εικόνα της πόλης.
Λευκά Χωριά, Μάλαγα και Γιβραλτάρ
Στο επόμενο κομμάτι του ταξιδιού, η διαδρομή περνά από το Σετένιλ ντε λας Μποδέγας και τη Ρόντα, όπου η Puente Nuevo δεσπόζει πάνω από το βαθύ φαράγγι του ποταμού Γουαδαλεβίν.
Η Μάλαγα φέρνει ξανά τη διαδρομή στη Μεσόγειο, με περίπατο στο ιστορικό κέντρο, τον πεζόδρομο Larios, τον Καθεδρικό Ναό «La Manquita» και το Ρωμαϊκό Θέατρο. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με επίσκεψη στο Γιβραλτάρ και επιστροφή στη Σεβίλλη.
Ένα οργανωμένο ταξίδι στην Ανδαλουσία που συνδυάζει μεγάλες πόλεις, μνημεία, παραθαλάσσιες στάσεις και διαφορετικές όψεις του ισπανικού Νότου, ακολουθώντας μια πλήρη κυκλική διαδρομή.
Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα ή επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.
Ακολουθήστε μας στο Facebook & το Instagram.
Ανακαλύψτε όλα τα διαθέσιμα ταξίδια στην Ισπανία
-
Destination
1η μέρα ΣΕΒΙΛΛΗ
2η μέρα ΣΕΒΙΛΛΗ
3η μέρα ΣΕΒΙΛΛΗ – XEΡΕΘ – ΚΑΝΤΙΘ – ΣΕΒΙΛΛΗ
4η μέρα ΣΕΒΙΛΛΗ – ΚΟΡΔΟΒΑ – ΓΡΑΝΑΔΑ
5η μέρα ΓΡΑΝΑΔΑ
6η μέρα ΓΡΑΝΑΔΑ – ΣΕΤΕΝΙΛ ΝΤΕ ΛΑΣ ΜΠΟΔΕΓΑΣ – ΡΟΝΤΑ – ΜΑΛΑΓΑ (ΤΟΡΕΜΟΛΙΝΟΣ)
7η μέρα ΜΑΛΑΓΑ
8η μέρα ΜΑΛΑΓΑ – ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ – ΣΕΒΙΛΛΗ
| 8 ΗΜΕΡΕΣ - ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 03/10 | ΔΙΚΛΙΝΟ | ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ | ΠΑΙΔΙΚΟ | ΦΟΡΟΙ |
| ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ MALAGA ALAMEDA CENTRO / SEVILLA CENTER/GRAN LUNA GRANADA /SHERRY PARK JEREZ | 1195,00€ | 1595,00€ | 1145,00€ | 145€ AEGEAN |
ΠΤΗΣΕΙΣ AEGEAN: 13/10
| A3 714 | ATH SVQ | 20:55 | 23:55 |
| A3 715 | SVQ ATH | 00:45 | 05:10 |
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
- Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4 αστέρων.
- Πρωινό μπουφέ καθημερινά.
- Μεταφορές από / προς αεροδρόμια / ξενοδοχεία εξωτερικού.
- Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν για όλες τις μετακινήσεις όπως αναφέρει το πρόγραμμα. · Ξεναγήσεις / περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
- Έμπειρος αρχηγός / συνοδός του γραφείου μας.
- Ενημερωτικά έντυπα / χάρτες.
- Φ.Π.Α.
- Ασφάλεια ταξιδιού (αστικής ευθύνης).
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
- Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
- Είσοδοι στα μουσεία και ασύρματο σύστημα ομαδικής ξενάγησης (ακουστικά).