Το Signature Travel είναι bike friendly

Στo Signature Travel για πάνω από 25 χρόνια προσπαθούμε όχι μόνο να δίνουμε στους ταξιδιώτες, εμπειρίες μέσα από τα οργανωμένα μας και μη πακέτα αλλά και να προσφέρουμε ένα έργο που παράλληλα θα βοηθήσει τον πολιτισμό, την κουλτούρα μας και το περιβάλλον.

Στα πλαίσια της παραπάνω γραμμής λοιπόν, ενταχθήκαμε στο δίκτυο “Bike Friendly”.
Το Σήμα «Bike Friendly» είναι μία πρωτοβουλία της αστικής, μη κερδοσκοπικής εταιρείας ΝΑΤΤΟΥΡ, η οποία έχει ως σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος. Η ΝΑΤΤΟΥΡ προωθεί την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού, δίνοντας προτεραιότητα στον ποδηλατικό τουρισμό. Η ομολογούμενος πολύ όμορφη αυτή προσπάθεια, γίνεται σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης (Ε.Ε.Π.Φ.).

Όλοι εμείς εδώ στο Signature Travel συνεχίζουμε να δίνουμε προτεραιότητα την προσήλωσή μας στην προστασία του περιβάλλοντος, την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας και την αφοσίωση μας στην εξυπηρέτηση του τουρίστα-ποδηλάτη. Η εξειδικευμένη ομάδα μας θα βοηθήσει ώστε το ποδήλατο να γίνει ο συνταξιδιώτης σας και η φύση να προσφέρει το μεγαλείο της σε κάθε σας εξόρμηση!

Εσέις πόσο bike friendly είστε;

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

espa2 banner
Μετάβαση στο περιεχόμενο