Αξιοποιώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας σας καλούμε να επισκεφθείτε τη νέα και πλήρως ανανεωμένη ιστοσελίδα του Signature Travel.

Με πολύ φροντίδα καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα δικτυακό τόπο που εμπεριέχει όλα αυτά τα οποία μας ζήτησαν οι πελάτες μας. Η παρουσίαση των ταξιδιωτικών πακέτων είναι πλήρης και απολύτως χρηστική. Μέσω του Signature Club μπορείτε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις προσφορές μας, να λαμβάνετε newsletter και να κάνετε τις κρατήσεις σας online ! Επιπλέον ως μέλη πλέον του Signature Travel Club μπορείτε να σχολιάσετε τους προορισμούς που επισκεφθήκατε !  Με συνεχή ανανέωση προγραμμάτων και τιμοκαταλόγων είναι η εφικτή η πρόσβαση σας στο Signature Travel 24 ώρες το 24ωρο με ένα «κλικ» όπου και να βρίσκεστε.

Στο site μας επίσης θα βρείτε και πολλά χρήσιμα εργαλεία για το ταξίδι, όπως τον καιρό σε όλο τον κόσμο, τις ζώνες ώρας και τις διεθνείς ισοτιμίες. Επίσης θα βρείτε πληροφορίες για όλα αυτά που μπορεί να απασχολούν τον ταξιδιώτη. Η άλλη μεγάλη καινοτομία του δικτυακού τόπου του Signature είναι οι On Line κρατήσεις ταξιδιωτικών πακέτων. Με λογισμικό το οποίο αναπτύχθηκε αποκλειστικά για το Signature, μπορείτε να κάνετε OnLineκράτηση είτε με πληρωμή σε πιστωτική κάρτα είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Μείνετε συντονισμένοι στο https://www.signature.gr και επωφεληθείτε από τις OnLine προσφορές μας!