5+1 λόγοι που λατρεύουμε τα roadtrip!

Κάθε ταξίδι είναι αφορμή για ανανέωση. Η στιγμή που βρίσκεις τις ημερομηνίες, ζητάς τις άδειες από τη δουλειά και αρχίζεις πλέον να το οργανώνεις, είναι ίσως η πιο όμορφη στιγμή του ταξιδιού. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να ταξιδέψει κανείς και ο καθένας επιλέγει τον τύπο που του ταιριάζει. Για εμάς, μία από τις ωραιότερες εμπειρίες είναι τα roadtrips και οι λόγοι είναι οι εξής:

1.Οικονομία

Αν νομίζετε ότι ένα οδικό ταξίδι θα τινάξει τον προϋπολογισμό σας στον αέρα, κάνετε λάθος. Στην πραγματικότητα, ισχύει το αντίθετο. Στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι πολύ πιο οικονομικό να κάνετε ένα οδικό ταξίδι, αφού γλυτώνετε φόρους αεροδρομίων κλπ.

2.Περισσότεροι προορισμοί σε λιγότερο χρόνο

Από τους καλύτερους λόγους που επιλέγουμε τα roadtrips είναι ότι μπορείτε να…χωρέσετε περισσότερο ταξίδι μέσα στο χρόνο σας.

3.Διαδρομή

Όπως έχει πει και ο Κ.Π. Καβάφης: δεν είναι ο προορισμός, αλλά το ίδιο το ταξίδι που μετράει περισσότερο. Στα οδικά ταξίδια έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε και να αντικρίσετε πανέμορφα μέρη. Εκεί που δρόμος θα είναι ανοιχτός μπροστά σας και θα σας χαρίζει απλόχερα ευκαιρίες για περιπέτεια! 

4. Ακούτε τη μουσική που σας αρέσει

Σε ενα road trip η μουσική πάντα συντροφεύει όλες τις διαδρομές. Μπορείτε να ακούσετε νοσταλγική μουσική, chill out για ήρεμες καταστάσεις ή δυνατά, ξεσηκωτικά κομμάτια με τέρμα ένταση!

5. Όλοι μια παρέα!

Ανεξάρτητα με το αν ταξιδεύετε με το σύντροφό σας, τους φίλους σας ή την οικογένειά σας ή άγνωστους συνταξιδιώτες, θα αναπτύξετε έναν ισχυρό δεσμό μαζί τους, καθώς θα περάσετε αρκετό χρονικό διάστημα μαζί. Θα μοιραστείτε ιστορίες και θα ανταλλάξετε απόψεις.

6.Ο δρόμος είναι γεμάτος εκπλήξεις

Σε ένα οδικό ταξίδι η κάθε στροφή δεν ξέρεις τι καινούργιο μπορεί να σου προσφέρει. Έτσι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια του ταξιδιού είναι όταν κάποιος εντοπίζει κάτι και φωνάζει στο υπόλοιπο γκρουπ «Κοιτάξτε αυτό». Να είστε σίγουροι πως η φύση θα σας συντροφεύει όλη τη διαδρομή σας.

Το Signature Travel οργανώνει οδικές εκδρομές στις ομορφότερες πόλεις, βρείτε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει και ζήστε ανεπανάληπτες στιγμές! Στο τέλος της διαδρομής οι εμπειρίες θα γίνουν αναμνήσεις!

espa2 banner
Μετάβαση στο περιεχόμενο