Οχρίδα
BitolaMavrovo

Βυζαντινή Οχρίδα 4ήμερη οδική εκδρομή

από 195€

Όσιος Ναούμ – Μαύροβο – Φαράγγι Ράντικα – Μπίτολα!
Στην τιμή περιλαμβάνεται πλήρης διατροφή!

Περιγραφή Προϊόντος

Ένας προορισμός εκπληκτικός με απρόσμενη ομορφιά για τον ταξιδιώτη, που συνδυάζει φυσικό κάλλος και πολιτιστικό πλούτο. Ενδείκνυται για φυσιολάτρες αλλά και για θρησκευτικό τουρισμό, καθώς με τους 365 ναούς και μοναστήρια η Οχρίδα ονομάζεται Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων. Απευθύνεται σε ταξιδιώτες που χωρίς ιδιαίτερο κόστος θέλουν να ξεφύγουν απο τα τουριστικά όρια της χώρας μας και να γνωρίσουν έναν παρθένο, πλούσιο σε φύση και πολιτισμό προορισμό…!

1η ημέρα: Αθήνα – Φλώρινα – Λίμνη Οχρίδας
Συγκέντρωση και αναχώρηση νωρίς το πρωί (06:00) για Οχρίδα , με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και γεύμα, άφιξη στο συνοριακό σταθμό Νίκης. Διατυπώσεις και συνεχίζουμε μέσω Μοναστηρίου (Μπίτολα) για να φτάσουμε το απόγευμα στη γραφική λίμνη της Οχρίδας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Οχρίδα – Όσιος Ναούμ
Μετά το πρόγευμα, ξεκινάμε τη γνωριμία μας με την πόλη της Οχρίδας, χτισμένη αμφιθεατρικά στις όχθες της ομώνυμης λίμνης, με επίσκεψη στους Βυζαντινούς θησαυρούς της «Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων» (Ιεροί ναοί της Παναγίας Περιβλέπτου, του Αγίου Κλήμεντα και της Αγίας Σοφίας). Στη συνέχεια ακολουθώντας μια πανέμορφη παραλίμνια διαδρομή φθάνουμε στο Βυζαντινό μοναστήρι του Οσίου Ναούμ, με τις εκπληκτικές τοιχογραφίες στη νότια πλευρά της λίμνης, κτισμένο τον 10ο αιώνα, όπου όλη η περιοχή ήταν έδρα Ελληνορθόδοξης αρχιεπισκοπής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, γεύμα. Το απόγευμα θα έχουμε την ευκαιρία να περιδιαβούμε τα στενά σοκάκια της παλιάς πόλης με τα γραφικά μαγαζάκια που πουλούν είδη λαικής τέχνης, κεραμικά, σουβενίρ καθώς επίσης και τα περίφημα κοσμήματα από πέρλες. Προαιρετικά μπορούμε να κάνουμε και μια μίνι κρουαζιέρα στη λίμνη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, Δείπνο, διασκέδαση, διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Μαύροβο – Φαράγγι 
Μετά το πρόγευμα μια πολύ όμορφη περιοχή θα ξετυλιχθεί μπροστά μας στη σημερινή μας εξόρμηση, καθώς θα διασχίσουμε το μεγάλο φαράγγι Ράντικα, δίπλα στον ποταμό Ντριμ, όπου η φύση κάνει πολύ έντονη την παρουσία της, σε μια πανδαισία χρωμάτων. Μέσω Ντέμπαρ, φθάνουμε στο Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή, επίσκεψη και συνεχίζουμε για Μαύροβο στις όχθες της ομώνυμης λίμνης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, γεύμα. Το απόγευμα επίσκεψη στη γειτονική Στρούγγα, για να κάνουμε μια βόλτα στα σοκάκια της γραφικής κωμόπολης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διασκέδαση, διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Οχρίδα – Μπίτολα – Αθήνα
Μετά το πρόγευμα, αναχώρηση νωρίς το πρωί για Μπίτολα, την αρχαία Βυζαντινή Ηράκλεια, όπου θα έχουμε λίγο χρόνο για να γνωρίσουμε και την πόλη. Στη συνέχεια από την γνωστή πλέον διαδρομή μέσω του συνοριακού σταθμού της Νίκης και με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ προαιρετικά, φθάνουμε το βράδυ στην Αθήνα γεμάτοι από πανέμορφες εμπειρίες, εικόνες και συναισθήματα.

Τιμή κατ άτομο Ξενοδοχείο 2κλινο/3κλινο 1κλινο
24/3 4* 195€ 245€

 

Περιλαμβάνονται:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4*
  • πλήρης διατροφή (3 πρωινά σε μπουφέ, 3 δείπνα, 2 γεύματα)
  • αρχηγός – συνοδός
  • ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • είσοδοι σε μουσεία, ιστορικους χώρους, ναούς
  • ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές ακόμα.

Γίνετε ο πρώτος που θα αφήσει μια κριτική για το “Βυζαντινή Οχρίδα 4ήμερη οδική εκδρομή”

Pin It on Pinterest

Contact Us