Μεγάλη Άμμος: Αυτή είναι η διάσημη παραλία από το spot του ΕΟΤ

Τις τελευταίες ημέρες έγινε πολύς λόγος για την παραλία που πρωταγωνιστεί στο spot της Marketing Greece. Λογικό ένα τόσο όμορφο spot να κλέψει τις εντυπώσεις!

Πάμε να γνωρίσουμε καλύτερα αυτήν την Ελληνική παραλία.

Η Χρυσή Άμμος ή Μεγάλη Άμμος βρίσκεται στο Μαρμάρι της Εύβοιας και είναι μια από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού. Το μήκος της παραλίας είναι περίπου 300 μέτρα και είναι αμμώδης με κύριο χαρακτηριστικό την πολύ ψιλή άμμο.

christos_maroulis

Είναι γνωστή κυρίως στους λάτρεις του windsurfing και του kitesurfing. Ευρωπαϊκά περιοδικά χρόνια τώρα την παρουσιάζουν ως τόπο ιδανικό για τους αθλητές και «εραστές» της σανίδα.

dosis_george

Αυτό οφείλεται στους βόρειους ανέμους που πνέουν στην περιοχή σε συνδυασμό με τη γεωγραφική θέση της παραλίας. Επιπλέον, διαθέτει βαθιά νερά και ισχυρά ρεύματα.

Η διάσημη πια παραλία, διατηρεί το δικό της στυλ μιας και δεν είναι μια οργανωμένη παραλία. Προμηθευτείτε δροσερούς χυμούς και καλοκαιρινά snacks και οργανώστε μια επίσκεψη εκεί. Η θέα, η Θάλασσα και η μοναδικότητα της περιοχής θα σας μαγέψουν!

marillou_marillou

Με πάνω από 25 χρόνια πορείας στον τουρισμό, στο Signature Travel αγαπάμε αυτά τα spots και πάντα τα συμπεριλαμβάνουμε στα οργανωμένα πακέτα μας.

Φέτος στην κατηγορία «Μένουμε Ελλάδα» η Signature travel προτείνει διακοπές για όλους στα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία, που φυσικά τηρούν όλα τα πρωτόκολα και κανόνες υγιεινής, για covid free κολοκαιρινές απολαύσεις!

espa2 banner Μετάβαση στο περιεχόμενο