ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΩΝ GREEK INSTAGRAMERS EVENTS 2024. Ετήσια συνάντηση φίλων της Φωτογραφίας & των Social Media

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024, η φωτογραφική κοινότητα Greek Ιnstagramers Events καλωσόρισε το νέο έτος για 11η χρονιά, σε μια υπέροχη, εορταστική βραδιά, στην οποία έδωσαν δυναμικό παρών πάνω από 250 φίλοι της φωτογραφίας και των Social Media! Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ατμοσφαιρικό Rooftop Bar Restaurant του ξενοδοχείου Brown Acropol. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας και κληρώθηκαν όμορφα δώρα.

Την βραδιά στήριξαν με δωροθεσίες οι χορηγοί: ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ ΑΕ, ANEK LINES, SEAJETS, Signature Travel, VLM Travel, Travel Tales, Δήμος Σκοπέλου, Περιφέρεια Πιερίας, Foam Lifestyle Clothing, Ψηφιακό Τύπωμα, Graphicon – Κυριακίδης, IRIS Color Φωτογραφικό Εργαστήριο, Εκδόσεις Bell, Τα ξενοδοχεία: Brown Acropol Hotel, Lake Hotel στα Ιωάννινα, Erato Apartments & Blue Era στην Άνδρο, Hotel Amalia στην Σκόπελο, Edem Hotel και το Spa to Spa στα Λουτρά Πόζαρ, Ξενώνας Μύθος στο Ελατοχώρι, οι φωτογράφοι Λουκάς Βασιλικός, Μαριλένα Φιλαΐτη, Ηλίας Γεωργουλέας και το Photologio.gr.

Οι “Greek Instagramers Events”, ιδρύθηκαν το 2013 από τον Γιώργο Βέργαδο (www.vergados.gr) και την Έλλη Αγιαννίδη (www.elliagiannidi.com), με αφετηρία το κοινωνικό δίκτυο Instagram. Είναι ανοιχτή φωτογραφική & Social Media κοινότητα με ερασιτέχνες & επαγγελματίες φωτογράφους από όλη την Ελλάδα, Content Creators, travel bloggers και μέλη κοινωνικών δικτύων. Στο ιστορικό των δράσεων τους περιλαμβάνονται πολυάριθμα και πρωτότυπα φωτογραφικά Projects που προσφέρουν δημιουργικές εμπειρίες στους φίλους της φωτογραφίας και των Social Media, πολλά από τα οποία πραγματοποιούνται σε συνεργασία με Δήμους, Πολιτιστικούς οργανισμούς και φορείς διοργάνωσης Διεθνών Εκθέσεων. Το 2019 έλαβαν Χάλκινο Βραβείο στα Greek Tourism Awards (Project #My_Andros, κατηγορία Content Marketing Strategy), ως αποτέλεσμα των φωτογραφικών τους δράσεων που αναδεικνύουν διεθνώς Ελληνικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας και τα Social Media.

Φωτογραφίες από την βραδιά μπορείτε να βρείτε στο link: http://tinyurl.com/gre-p24

Βίντεο από την βραδιά μπορείτε να δείτε στο link: https://youtu.be/55QfU70vvw4?si=zK4tAti7v1qtB54s

Ενημέρωση για τις δράσεις της ομάδας / Επικοινωνία: 

www.grevents.gr

Facebook: Greek Instagramers Events
Instagram: @GR_Events

TikTok: @gr_events

Mail: egrevents@gmail.com

espa2 banner Μετάβαση στο περιεχόμενο