Εκδηλώσεις Σεπτεμβρίου

Η Lady Gaga στην Αθήνα!

Την οργάνωση της διαμονής των θαυμαστών  της περιοδείας  LadyGagasartRave  theARTPOPBall  και της παράστασης: QuidamCirqueduSoleil

ανέλαβε η ταξιδιωτική εταιρεία Signaturetravel σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρεία  ΛΑΒΡΥΣ. 

Τα σημαντικά αυτά καλλιτεχνικά γεγονότα της χρονιάς θα καλυφτούν με τουριστικές παροχές: ξενοδοχεία, μεταφορές , transfers στο τόπο διεξαγωγής τους με  την Υπογραφή του Signaturetravel και φυσικά εξασφαλισμένες θέσεις απο την Lavrisγια ένα πλήρες  συνδυαστικό πακέτο υπηρεσιών.

Η συνέργεια αυτή συνάδει απόλυτα με το προφίλ τιου Signaturetravel καθώς τα προγράμματα που προβάλλει ,  είναι ο συνδυασμός ταξιδιού με τον πολιτισμό αλλά και απο τη πλευρά της LAVRIS κρίθηκε αναγκαίο η παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών προκειμένου να ικανοποιηθούν οι επιθυμίες εκατονταδων funs απο τη Σερβία, Βουλγαρία, Ρωσία κλπ.

Το  πρώτο  δυναμικό πακέτο της Αθήνας διεξάγεται στο Ο.Α.Κ.Α (19/09  για τη LadyGaga και 20-28/09 για το CirqueduSoleil) και δίνει  τη δυνατότητα επιλογής στον επισκέπτη να συνδυάσει  τις δυο παραστάσεις μαζι η την καθε μια χωριστά  με την ανάλογη αναπροσαρμογή τιμής.

Το δεύτερο πακέτο αφορά τις παραστάσεις του Τσίρκου του Ηλιου στη συμπρωτεύουσα Θεσσαλονικη: ΠΑΟΚ SPORTSARENA  (30/09 – 05/10)  με δυνατότητα παρακολούθησης ακόμη και σε αυθημερόν επισκέψεις απο τα θέρετρα της Χαλκιδικής.

Οι δυο εταιρείες  θα συνδεθούν μέσω internet για την πληροφόρηση και τις κρατήσεις του κοινού αυτού σχεδίου ευελπιστώντας την προσέλκυση περισσότερων ξένων επισκεπτών στις δυο πόλεις  αναδυκνείοντας τα επι πλέον  προσόντα της χώρας μας  εκτός του ήλιου και της θάλασσας.

espa2 banner Μετάβαση στο περιεχόμενο